Een leuke stapeltoren met prachtige details voor kindjes van nul tot 3 jaar. In de prachtige natuurlijke kleuren van Mushie. Het stapelen van de bekertjes stimuleert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. Leuk speelgoed in de box of op het speelkleed. In de tuin, zandbak en zeker ook in bad of zwembadje! Uren en uren en uren speelplezier! 

Prachtige stapeltoren Mushie Stacking Cups in Retro kleuren. Een leuke stapeltoren met prachtige details voor kindjes van nul tot 3 jaar. In de prachtige natuurlijke kleuren van Mushie. Het stapelen van de bekertjes stimuleert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. Leuk speelgoed in de box of op het speelkleed. In de tuin, zandbak en zeker ook in bad of zwembadje! Uren en uren en uren speelplezier! 

Deze prachtige stapelringen zijn gemaakt van 100% niet-giftig, BPA- en ftalaat-vrij plastic en zijn leuk en boeiend voor uw baby om naar te kijken, terwijl het stapelen en vastpakken van de stukken helpt bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek. 

Lengte: 10 cm

Breedte: 10 cm

Hoogte: 18 cm

Materiaal: Siliconen

Leeftijd: 0-12 maanden